BİREYSEL MARKALAR ÇAĞI

marka ol zengin ol Jun 05, 2022

Lütfen gözünüzü ve kulaklarınızı dört açın.

Şöyle bir etrafınıza bakın…

Birileri mutlu, huzurlu, başarılı ve zengin olmanın kolay yolunu bulmuş gibi.

Oysa bazı insanlar hep maddi, manevi sıkıntılar içerisinde…

Acaba neden? Bu sorunların kaynağında neler var? Ne yapılmalı ki maddi ve manevi yönlerden daha iyi bir hale gelinebilsin?

Bireysel Markalaşmanın Önemi

Değerli arkadaşlar…

Şu an, bireysel markalaşmanın pik noktasını yaşadığımız bir nemden geçiyoruz.

Anlaşılan o ki, bireysel markalaşma çağı başladı ve uzunca bir süre de devam edecek gibi görünüyor.

Peki, böyle bir dönemde bireysel olarak markalaşmayan kişilerin durumu ne olacak? Üzülerek söylüyorum ki onları, maddi ve manevi bakımdan çok zorlanacakları bir dönem bekliyor.

Eminim sen de bunun farkındasın.

Lütfen, seninle aynı işi yapmasına rağmen sana nazaran 5 misli, hatta 10 misli kazanan kişilere bak. Neden böyle oluyor? Bunu değiştirmek mümkün mü? Onların senden farkı ne?

Ben söyleyeyim: MARKA olmaları.

Marka, Uzman ve Lider Olmak Gerek

Marka olmak, bir konunun en etkili kişisi olarak görülmek demek. Bir konuda uzman veya lider olarak bilinmek demek.

Peki, bunlar şansla mı oluyor? Bunların hepsi bir tesadüf sence?

Tabi ki hayır!

Başarılı olanlar, liderlik ettikleri alan konusunda net bir şekilde ve stratejik olarak ilerleyen kişiler…

Para sıkıntısı çekmeyenler, ekonomik krizlerden etkilenmeyenler, müşterilerime nasıl ulaşırım, ürünlerimi ve hizmetlerimi nasıl satarım derdinde olmayanlar: marka olanlar.

Onlar, her durumda ilgi görür. Kriz varken de yokken de tercih edilir. Konunun bir numaralı uzmanı” olarak görüldükleri için, her zaman onlara talep vardır.

Ve ben de onlardan biriyim.

Bu yazıyı; bilgim, birikimim ve deneyimlerim sayesinde, sizlere ışık tutmak için yazıyorum.

Teknoloji, Robotlaşmaya Neden Olacak

Hangi meslek grubundan olursanız olun, hak ettiğiniz kazancı elde etmek ve uzmanlığınızın hak ettiği değeri görmesi için markalaşmanız şart.

Ekonomistlerin söylediği ve hepimizin öngördüğü bir gerçeklik var. Teknolojik gelişmenin devam etmesinin doğal bir sonucu olarak, gelecek 10 yıl içerisinde her şeyin robotlar tarafından yapılacağı değerlendiriliyor.

Aslında sizler de dünyada birçok şirketin ve sistemin robotlaştığını, teknolojinin artık çok hızlı bir şekilde ilerlediğini görüyor olmalısınız. Böyle bir döneme girilse dahi insan faktörü yine ön planda olacak.

Ancak önemli bir farkla: O zaman sadece markalaşan kişiler tercih edilecek.

Neden mi?

Çünkü her işi robotların yapabildiği ve teknolojinin çözebildiği bir dönemde özgün olmayan, standart veya taklit işler yapan kişilere yer kalmayacak.

Geliriniz Neden Düşüyor?

Eğer gelirinizin düşme nedenlerini gerçekten merak ediyorsanız, sebep belli: Birçoğunuzun geliri özgün olmadığınız, eşsiz yeteneklerinizi ortaya koymadığınız, taklit veya standart işler yaptığınız için düştü.

Şu an hepimiz bir arınma sürecindeyiz. Bu süreç, bireysel markaların, standart işler yapanlardan ayrıldığı bir süreç.

Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi bu sürecin öneminin ayırdına varmalı ve bu süreci hepimiz çok iyi değerlendirmeliyiz.

Marka Ol, Zengin Ol!

Bu nedenle ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan bir süre önce sizlerle kendi markalaşma yolculuğumda öğrendiklerimi paylaşmaya başladım. Aldığım çeşitli eğitimleri de kâğıda dökerek bir formül hazırladım.

Formülümüzün adı: Marka Ol, Zengin Ol!

Eğitimimiz toplam 3 bölümden oluşuyor. Bu eğitimimiz; yükselmek, yeteneklerini görünür hale getirmek, gelir ve müşteri sayısını en az 5 misli arttırmak isteyenlere destek olmaya başladı bile.

Somut bir başarıdan bahsedeyim sizlere…

Eğitimin ilk grubunda bulunan kişilerden birçoğu, daha ilk aylarda gelir ve müşteri sayılarını 6-7 katına çıkartmaya başladılar bile!

Bazen bana Kurslarınızda nasıl oluyor da %100 sonuç alıyorsunuz?” diye soruyorlar. Cevabım kısa ve net: “Çünkü ben,yetenekli olduğum, en deneyimli olduğum, en iyi olduğum ve en iyi bildiğim işi yapıyorum. Elbette %100 sonuç alacağım.”

Hayatta her şeyin bir formülü ve her işin bir bileni var. O bilenden, işe yarayan bir formül öğreniyorsanız, sonuç almamanız imkânsızdır.

Sizler de en iyi bildiğiniz, en yetenekli, en deneyimli ve en iyi olduğunuz şeyi, işe dönüştürün. Sonuçta emin olun, siz de %100 başarı elde edeceksiniz!

İşte Marka Ol, Zengin Ol” eğitimi bunun için var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, en iyi yaptığınız şeyi bir markaya dönüştürmek ve durdurulmaz olmanızı sağlamak için!

İlgilenenler instagram hesabımda bulunan profilimdeki linki tıklayarak ücretsiz webinarı izleyebilir, benimle birebir görüşme randevusu alabilirler.

İnanın, sizler adına çok heyecanlıyım! Gelirini arttıran, eşsiz yeteneklerini sergilemeye başlayan her bir kişi, bana en büyük hediye! :)

Aşkla… Sevgiyle… Sağlıkla…

Nevşah

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.