Ustaca Yaşanan İlişkiler

strateji Feb 13, 2022

İlişkileriniz yolunda gitmiyor mu? Çevrenizden istediğiniz ve hak ettiğiniz saygıyı göremiyor musunuz? İletişiminizde problemler mi var? Anlaşılmadığınızı mı düşünüyorsunuz?

Eğer bunların hepsine cevabınız EVET ise, istediğiniz sevgiyi ve değeri göremiyorsanız bu kötü bir şey değil. Bilin ki bu durum sizin için bir işaretten ibaret. Yazıyı okuyup, bunlara dair çözüm yollarına ulaşabilirsiniz.

Kendinize Değer Verin

İlişkilerinizin yolunda gitmemesi, istediğiniz saygıyı görememeniz kimin suçu, kimin hatası acaba? Şuna emin olun, bu durumda karşı tarafın hiçbir suçu yok. Onlar, tüm bunları yaparak size ayna tutuyor. Hatta bu sebeple onlara teşekkür etmeniz gerekiyor. Onlar, size çok önemli dersler veren hayat eğitmenleriniz…

İnsanoğlu, sorunlarda hep başkalarını suçluyor. Aynı zamanda her şeyi başkasından bekleme alışkanlığına da sahip. Siz, kendinize değer vermiyorsanız, başkalarının size değer vermesini hiç beklemeyin. Eğer sizin kendi gözünüzde bir saygınlığınız yoksa başkalarının size saygı duymasını beklemeyin.

Dünya, Kocaman Bir Ayna

Neden mi? Çünkü dünya kocaman bir ayna. Hayat, size kendinizle ilgili ne yapıyorsanız onu göstermek zorunda. Bu sınavı verene kadar da yaşadığınız sorunlar bu şekilde tekrarlamaya devam edecek. O yüzden de eğer ilişkileriniz yoluna girsin istiyorsanız işe yarayan formüller ve metotlar kullanmalısınız. Yeni bir şeyler bulmak ve denemek yerine başarılı olmuş yöntemler işinize daha çok yarayacaktır.

İşe yarayan formüller ve metotlar kullanarak suçluluk ve utancı tamamen dönüştürebilirsiniz. Kendi gözünüzdeki değerinizi artırabilirsiniz. Böylelikle yaşamınızda çok daha değerli, çok daha saygı gören, insanların yanında olmak ve dinlemek isteyeceği birine dönüşebilirsiniz.

Ustalaşmak Emek İster

Ustalaşmak ciddi bir emek ve gayret göstermeyi ve belirli bir yol izlemeyi gerektiriyor. Zaten ustalaşmak kolay bir şey olsaydı bu kadar az yaşam ustası olmazdı. Ustalar, herkesin sahip olduğu belirli bir bilinç seviyesini çok mahir bir şekilde kullanarak tüm yaşamlarını istedikleri gibi kurgulayabilirler. Bunu aslında herkes yapabilir. Yeter ki istesin ve yeter ki ustaların yolundan gitsin.

Beni artık iyi tanıyor, yaptıklarımı ve başarılarımı çok iyi biliyorsunuz. Şu anda ustalık noktasında bulunan bir kişi olarak, öğrettiğim metotları senelerdir bizzat uyguluyorum. Bu metotları uyguladığım için, gerçekten bu noktada kalabiliyor ve yaşamımı hayal ettiğim şekilde sürdürebiliyorum. Amaçlarımı gerçekleştirebiliyor, hayal ettiğim projelerin içinde yer alabiliyor ve işimi istediğim gibi büyütebiliyorum. Hayal ettiğim şehirde yaşıyorum, sevdiğim ve seçtiğim insanlardan oluşan keyifli bir çevrem var. Etrafımda gerçekten saygı duyulan biriyim.

İlişkilerde Ustalaşmanın Yolu

Peki, tüm bunlar bir günde mi oldu? Doğuştan gelen bir yetenek miydi? Başkaları da bunu yapabilir mi? Kısa yoldan söyleyeyim: Herkesin böyle bir noktaya ulaşabileceğini ve hayallerini gerçekleştirebileceğini düşünüyorum. Ancak, tabii ki bu noktaya gelmek için izlenmesi gereken bir yol ve uyulması gereken birtakım prensipler var.

Nasıl mı? Daha önce de söylediğim bir meditasyon yöntemi ile… Eğer sizler de düzenli olarak klasik vedik meditasyon yapar ve bilincinizle çalışırsanız her şey yoluna girer. Hayat amacınızı ve değerlerinizi belirleyip sonra da yanlış nefes alışkanlıklarınızın üstesinden gelirseniz, sizi kendiniz olmaktan alıkoyan düşünceleri düzeltebilir ve nihayetinde çok üst bir bilinç seviyesine ulaşabilirsiniz.

Hakiki olma peşinde koşan çok az insan var. Ben de bundan dolayı diyorum ki, gerçeklik yolunda, ustalaşma yolunda ilerlemenizi gönülden isterim. Size bunu sağlayacak, bu adımları atmanıza yardımcı olacak çok az öğretmen var. Siz de bu konuda başarılı olmak, ilişkilerinizi ustaca yaşamak için işini hakkıyla yapan biriyle ilerlemelisiniz.

Sağlıcakla kalın…

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.